Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των προιόντων μπορεί να γίνει μονο με τραπεζικη καταθεση

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Αν ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών είναι ακριβής, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή της από το κατάστημά μας . Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο υπολογισμός του μεταφορικών να μην είναι ακριβής. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν τα εξής :

– Αν τα έξοδα μεταφοράς υπολογισθούν λιγότερα, θα πρέπει να κάνετε εκ νέου ένα καλάθι παραγγελίας, προσθέτωντας ένα προϊόν από την κατηγορία Μεταφορικα που θα σας υποδείξει το κατάστημά μας. Φυσικά με τη δική μας καθοδήγηση και βοήθεια.

– Αν τα έξοδα μεταφοράς υπολογισθούν περισσότερα, θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας και έπειτα θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρειας μας Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του e- Banking.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5265089593541
IBAN : GR6301722650005265089593541

Δικαιούχος: ΒΑΛΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΜΙΧΑΗΛ

Στην αιτιολογία τραπεζικής κατάθεσης εξόφλησης, παρακαλούμε να αναγράφετε τον κωδικό της παραγγελίας σας.

————————————————————-

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στέλνοντας ένα email [email protected] για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο  Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2310651900