Τρόποι αποστολής

Μεταφορικά για προϊόντα ΕΩΣ και 125 Κιλά

Η αποστολή των προϊόντων έως 10 κιλά πραγματοποιείται με συνεργαζομενες εταιρείες  ταχυμεταφορών courier ( ΕΛΤΑ PORTA PORTA-ΒEINOGLOU )

Το κόστος διαμοεφώνεται ως εξής :

– 0 έως 2 κιλά–> 3,20€ + ΦΠΑ

– 2 έως 5 κιλά–> 6€ + ΦΠΑ

– 5 έως 10 κιλά –> 10€ + ΦΠΑ

– 20 έως 125 κιλά –> 40€ + ΦΠΑ

Μεταφορικά για προϊόντα παραπάνω από 125 Κιλά

Για προϊόντα που ξεπερνούν τα 125 κιλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής ( courier ή μεταφορική) από τον πελάτη! Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα, είτε τηλεφωνικά στο 2310 65 19 00 είτε στο email [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών( ΕΛΤΑ PORTA PORTA-BEINOGLOU), από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8.00 πμ μέχρι 15.00 μμ και διαμορφώνονται αναλόγως για τις παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εν γένει η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει εντός της επόμενης εργάσιμης από την παραλαβή της αποστολής για τις περιοχές του δικτύου της.
οι υπόλοιπες κατηγορίες δεμάτων αποστέλλονται με μεταφορικά εταιρεία.
Αν η παραγγελία γίνει από τελικό καταναλωτή, μετά την παράδοσή του στον παραγγέλλοντα, τον κίνδυνο για την τυχαία καταστροφή, απώλεια ή καταστροφή του, την φέρει ο παραγγέλλων. Στις εταιρείες η αποστολή γίνεται χωρίς ασφάλιση του εμπορεύματος, με ευθύνη του παραλήπτη.